Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

10 augustus 2011

Terug Naar Toen


Terug Naar Toen staat voor een oergezellige avond waar de heerlijke geluiden uit de 80s & 90s centraal staan. De gasten kunnen genieten van een ouderwetse uitgaansavond, zoals ze vandaag de dag nauwelijks nog te vinden zijn. De ultieme combinatie van sfeer, aankleding, entertainment en muziek uit de jaren die iedereen zo mist. De DJʼs draaien alle muziekstijlen uit 1980 tot en met 1999 en er kunnen natuurlijk plaatjes worden aangevraagd. De vetste oldskool clips op 3 grote schermen worden door de DVDJ gedraaid. De gasten hebben de mogelijkheid om zich schor te zingen bij de 90s Karaoke, Mariokart spelen op een ouderwetse Super Nintendo of een Aerobics lesje volgen bij een 80s aerobics instructeur. T.N.T. staat voor toegankelijkheid, herkenning en biedt iedereen een nostalgische trip down memory lane.

Iedereen weet nog wel die eerste zoen, de eerste keer stappen of de eerste auto die je kocht: dat gevoel is Terug Naar Toen!

Bekend van:

De eerste editie van Terug Naar Toen was in juni 2007 in Odeon Theater te Amsterdam. Hierna heeft Terug Naar Toen elke laatste vrijdag van de maand plaatsgevonden in de Odeon tot aan eind 2009. Terug Naar Toen is verder gegaan naar o.a. de Westerunie, Het Sieraad en Edel. Verder zijn er Edities in Leiden, Enschede en Culemborg geweest.

Er zijn veel speciale edities geweest van TNT, zoals: 2007,2008 & 2009 Oud en Nieuw in de Odeon, Amsterdam, Koninginnenacht 2009 in Hotel Arena, Amsterdam. Verdere edities zijn geweest in Incasa te Leiden en het 30 jarige bestaan van studenten-discotheek Dansen Bij Jansen te Amsterdam en een special tijdens de Sail in restaurant Fifteen. Ook wordt Terug Naar Toen vaak geboekt als groot bedrijfsfeest. Grote bedrijven zoals Binckbank, Alex, Ikea en KPN & ING kozen hier al voor.

Meer informatie over Terug Naar Toen vind je op de website. En op de facebookpagina.