Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

8 maart 2012

T.N.T. PopUp Verjaardagsfeestsje! Gino Christiano = 25 Jaar!

Terug Naar Toen presents

Gino Christiano's kinderverjaardagsfeestje!!
17 maart 2012
21.00 tot 05.00
locatie: POPUP club 19. by Bavaria , reguliersdwarsstraat 19, Amsterdam
Fee: Heb je een mooie uitnodiging gehad: gratuit, ben je TNT verslaafd, € 10,-


Ei, Ei, Ei we zijn zo blij, want Gino die is jarig en dat vieren wij!
De TNT-man wordt 25 jaar (OUD!) en viert daarom z'n verjaardag op een zo jong mogelijke manier: Tijd Voor een kinderverjaardagsfeestje!
We gaan terug in de Tijd, waar je aan je mama moet vragen je zo laat mogelijk opgehaald kan worden, je zwembroek en zwembandjes mee moet nemen en je aan de speurtocht mee moet doen om de locatie van het feestje te vinden!
De Locatie voor al deze gekkigheid is namelijk 19. 19?? dat is de popupclub van Bavaria in 1 de Reguliersdwarsstraat 19 waar Vroegah “Havanna” zat... Volg de aanwijzingen van de speurtocht en kijk goed op de kaart en je komt er vanzelf!

Muziekjes zijn net zoals de B-day Boy vanaf 25 jaar geleden tot nu, en zoals je ook van TNT gewend bent. Het “Gino-ZondagseTwitterVriendenTeam” zorgt voor lekkere plaatjes met o.a Lucash, de Kuddedieren, Jordy lopez, Rob Black, Mike scot en de b-dayboy himself Gino Christiano.

Nog meer gekkigheid???!?! JAAA! Nog meer gekkigheid !!! Verwacht goochelaars, Clowns, Uitdeelzakjes, Zakloopwedstrijd in de reguliers, Karaoke door Dik&Hard, Gamen totdat je neer valt en de bovenzaal word gehost door Cafe Speijk met verjaardagsspelletjes als “Speijkerpoepen, Giet & Mer MobieleBowlingbaan, Ballontrappen en Ei-lopen en de legendarische Merel's Singalong contest & DJ Menjo & DJ Delay.

Voor alle DieHards: RanjaTillUrWasted, Fruitella-overdose, SnoepkettingWurgsex, Smarties(van chocola deze keer) , en de enige roze mercedes die er komt is de auto waarin je mama je komt halen!
Dus nog 1 keer langzaam en duidelijk: 17 maart vanaf 21.00 in de reguliersdwarsstraat 19 in Popup Club 19, Gino Christiano's 25ste levensjaarviering A.K.A. HET TNT KINDERVERJAARDAGSFEESTJE!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt dat je de moeite neemt om een reactie te plaatsen op dit blog...