Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

5 oktober 2010

T.N.T does NY eve @ Odeon! Ouderwets het nieuwe jaar!


Vol trots presenteren wij weer ons NY eve feestje!
Al 4 jaar een begrip in Amsterdam en elk jaar ruim van te voren uitverkocht!
De kaarten gaan in de verkoop vanaf 5 November.....
Dus hou de site in de gaten!!

Ook dit jaar weer in de odeon, Jouw oude vertrouwde Terug Naar Toen op Oud en Nieuw! Voor de derde keer met oud en nieuw wordt het weer knallen, feesten, gek doen, en vooral gezellig het nieuwe jaar in.

Na samen Van 2007 naar 2008, van 2008 naar 2009, van 2009 naar 2010 te zijn gegaan, kunnen we NU van 2010 naar 2011 niets anders doen dan onszelf te overtreffen. Dus verwacht niets minder dan het beste feest, het grootste 80s&90s pretpark van Nederland, gewoon het gezzzzzelllugste van het jaar met natuurlijk: De legendarische Karaokekelder, oldskool hiphop en R&B in de Gold en redroom, keiharde ouderwetse house in de Beoremde en befaamde Odeonkelder (D.O.K) de beste knallers met een heeeeeeeeeeeleeeboel champagne, Live clips op het plafond van onze DVDJ!,de lekkerste danseressen, ontzettend veel vuurwerk!, ondeindig veel entertainment en natuurlijk de beste show van Amsterdam met de allerbeste 80s en 90s hits. Join us for the last dance… van het jaar en in de odeon: Alle ballen verzamelen!!!!!!!!! En komen samen met je vrienden en vriendinnen de 31ste naar TNT in de odeon.


Wat is T.N.T. (Terug Naar Toen)??

Terug Naar Toen staat al 5 jaar voor een oergezellige avond waar de heerlijke geluiden uit de 80`s & 90`s centraal zullen staan voor een ouderwetse uitgaansavond, zoals het eigenlijk hoort en was in de uitgaanswereld. Geen poespas maar gewoon de muziek uit de jaren die we missen. Van 1980 tot 1999 komt alles maar dan ook echt alles wat jij wilt horen komt aan bod. Vraag anders ouderwets jou plaatjes aan bij een van onze Dj`s, speel mariocart of andere spellen op een groot scherm, zing je schor in onze 90s Karaokeruimte of krijg Aerobics les van onze 80s instructeurs!! Kortom ...weet je nog toen je jouw eerste kus kreeg, de eerste keer ging stappen of toen je je eerste auto kocht, dat gevoel is Terug Naar Toen!!